KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kunči, Gasthaus

Kunči, Gasthaus

Gala Kunci, Kunči, Priekuļu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4126
(+371) 26414789 - ( 371) 29420832
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Viesību nams „Kunči” piedāvā:

* paviljonu- estrādi, ko iecienījuši kāzu svinētāji, jo tajā pietiek vietas gan 80 viesiem, gan jautrām dejām;
* divas kamīnzāles (45/35) dažādu pasākumu un svinību rīkošanai;
* ar malku kurināmas pirtiņas;
* nakšņotājiem - istabiņas (līdz 32. vietām + 38 papildvietas);
* kublu, kurā ūdens tiek uzsildīts līdz 40C, kas ir lieliska temperatūra, lai to varētu baudīt virs klajas debess, kad laukā ir auksts;
* „Vigvamu” - nojumi, kurā varat sarīkot pikniku, uzcept gaļu vai uzvārīt zivju zupu;
* sporta laukumus (volejbola, futbola);
* teritorijā ir 2 dīķi, ar peldvietu. Uz viena no dīķiem atrodas saliņa ar romantisku nojumīti;
* galdu klāšanu.

Būsiet laipni gaidīti viesību namā "Kunči"!

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels und Unterkunft mehr Details   Saunas mehr Details   Gasthäuser in Lettland~ 400 € mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details   Piknikplätze mehr Details   Peldvietas mehr Details   Verleih der Boote mehr DetailsAktive Unterhaltung    Biljards    Volleyballplätze mehr Details   Bankettsäle mehr Details   Spielplätze mehr Details   Tischdecken mehr DetailsOrganisation der Veranstaltungen mehr DetailsBrīvdabas estrādes mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 148480
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1368067


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ist ein modernes Ferienhaus aus drei Gebäuden in Pervalka bei Neringa an der Küste Kurischen Haffes.
Bēnes Ozoli, Fußboden
Bēnes Ozoli, FußbodenParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Celmiņi, Gasthaus
Celmiņi, GasthausBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Visi banneri