Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Jaunzemi ZS

Kuliniški, Skaistas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5671
(+371) 65643238
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAugkopība un tehniskās kultūras

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6391
Meklēšanas rezultātos parādīts : 18919
Skatīt arī katalogā : Augkopība un tehniskās kultūras


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Visi banneri