Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Eris V, veikals

Tallinas iela 35, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67275340
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKonditorejas izstrādājumi, saldumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7144
Meklēšanas rezultātos parādīts : 19772
Skatīt arī katalogā : Konditorejas izstrādājumi, saldumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Visi banneri