Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kaldabruņas pasta nodaļa

Kaldabruņa iela 1, Rubenes pagasts, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5219
(+371) 65264725
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPasts, pasta pakalpojumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7782
Meklēšanas rezultātos parādīts : 33174
Skatīt arī katalogā : Pasts, pasta pakalpojumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Visi banneri