Irve, pieņemšanas punkts

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
    Gamma-Serviss, SIA
    Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
    Ziepju virtuve
    Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
    Waldmeisteri, viesu māja
    Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
    Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
    Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
    Eglieni, viesu māja
    Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
    Silamalas, atpūtas komplekss
    Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
    CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
     CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
    Viesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpIzglītības ceļvedis