Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Evalds Vasilevskis, keramiķis

Evalds Vasilevskis, keramiķis

Akminīši, Kaunatas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4622
(+371) 26695877
 
VissPiedāvājumiKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPodnieki un keramiķi    2010. gads          Cepļa atvēršana          Aigas Dātavas 1.cepļa būvēšana un dedzināšana 2009          Latgales keramikas dienas 2009    Radošās darbnīcas    Izstādes un gadatirgi          Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 2.daļa          Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 1.daļa          Jaunbūvētā keramikas cepļa kurināšana          Viduslaiku festivāls Cēsīs 2004          Izstāde Latgales mākslas un amatniecības centrā          Izstāde Gulbenes vēstures un mākslas muzejā          Izstāde Arhitektu namā          Mākslas dienas Konventa sētā          Mākslas dienas Konventa sētā          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Izstāde galerijā "Laipa" Valmierā          LKF kopas PS sadarbība ar Rakstniecības, teātra un mūzikas muzeja filiāli un Raiņa muzeju    LKF kopas "Pūdnīku skūla" plenēri          Jāņu dienas ceplis Akminīšūs       Mākslinieku plenēri Bruknā          LKF kopas "Pūdnīku skūla" sadarbība ar Bruknas muižu          Cepļa dedzināšana Aulejā          Cepļa dedzināšana Aulejā       Mākslinieku plenērs Akminīšos          Cepļa dedzināšana Aulejā    Vēsmas Ušpeles gleznas    LKF kopas "Pūdnīku skūla" darbi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Visi banneri