Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tava Siena, drukas pakalpojumi

Tava Siena, drukas pakalpojumi

11. Novembra krastmala 35 - 82, 5. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 66051864
Juridiskais nosaukums : Outtake, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103313858
Juridiskā adrese : Dzelzavas iela 25 - 79, Rīga, LV-1084
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Tava Siena ir radoša drukas darbnīca Latvijā, kura specializējas dažādos mākslas drukas (fine art) pakalpojumos un citu interjeru papildinošu elementu izgatavošanā.

Digitālās drukas pakalpojumi:

Digitālā druka uz audekla(kanvas);

Uzlīmju izgatavošana:

Digitāls reprodukciju veikals:

Visi no šiem piedāvātajiem produktiem var tikt pielāgoti konkrētām individuālām vajadzībām un vēlmēm.

“Mēs esam atvērti radošām un trakām idejām!”

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDrukas pakalpojumi Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi Lielformāta druka Sienas uzlīmes Interneta veikali Sienas uzlīmes bērnu istabām Uzlīmju druka, izgatavošana Fotogrāfijas uz audekla Foto druka Fotogrāfijas uz alumīnija Fotogrāfijas uz putukartona Fotogrāfiju ierāmēšana Virtuves dizains Izdruka uz audekla Kanvas izgatavošana Mākslas darbu druka Mākslas darbu reprodukcijas Gleznu ierāmēšana Ierāmēšanas darbi Mākslas darbi uz kanvas Ploterēšana, plotera pakalpojumi Interjera idejas (Interjera dizains)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7598
Meklēšanas rezultātos parādīts : 235714


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Visi banneri