Agroparks, SIA

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Dace Grīnberga, keramiķe
    Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
    DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
    DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
    Vānes māja, viesu māja
    Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
    Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
    Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
    Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
    Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
    Petarde LTD, pirotehnika
    Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
    Pīlādži, stādaudzētava
    Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
    HBH Juozo alus , atpūtas centrs
    HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
    Kliģi, atpūtas komplekss
    Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma