Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Iris Congress Hotel

Iris Congress Hotel

Korovinskoe Shosse 10, Moscow
 
VissPiedāvājumiKarte
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Visi banneri