Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Olymp, fitnesa klubs

Olymp, fitnesa klubs

Augusta Deglava iela 7, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67480 888
(+371) 67283417
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
HAMMER STRENGTH un LIFE FITNESS. 2009.gadā tika atzīti kā labākie spēka un kardio iekārtu piegādātāji (žurnāla ''Fitness Managment Nova7'' gada balva). LIFE FITNESS - tas vienmēr nozīmē būt līderim. Augstākās klases spēka un kardio trenažieri. Visjaunāks trenažieru būves tendences. Veiksmīgs dizains un neapstrīdams prestižs. HAMMER STRENGHT - pasaules līderis. Visaugstāk novērtētais spēka trenažieru zīmols. Drošas, funkcionāli pārdomātas un lieliski izstrādātas profesionālas sporta iekārtas. Fitnesa centrs ''OLYMP '' pirmais, oficiālais HAMMER STRENGHT treniņu centrs Baltijā.
Zīmoli
Life FitnessHammer Strength
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta klubi Skatīt vairākFitness, fitnesa centri Skatīt vairākFitnesa treneri Trenažieru zāles Skatīt vairākKaratē Skatīt vairākJoga Pilates Solāriji Skatīt vairākFitnesa bārs
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 77876
Meklēšanas rezultātos parādīts : 415253


Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Visi banneri