Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Soliters, labiekārtošana, apzaļumošana

Soliters, labiekārtošana, apzaļumošana

Brīvības gatve 214, Rīga, Latvija
(+371) 22668833
(+371) 67800229
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošanaAinavu arhitektūra, dizainsVides, ainavu dizainsApstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošanaApstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošanaBīstamo koku zāģēšanaZālienu, mauriņu ierīkošana, kopšanaTeritorijas labiekārtošanaAkmensdārzu ierīkošanaArborista pakalpojumi, koku kopšanaDārza celiņu, dārza laukumu izveideDzīvžogiBruģis, bruģakmens   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi   Betona bruģis   Granīta bruģis   Koka bruģisZāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšanaZāliena pļaušana, trimerēšanaLaistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīcesKrastu, nogāžu veidošana, stiprināšanaKrūmu trimmerēšanaKoku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšanaKoku un krūmu zāģēšanaLietus ūdens novadīšana, drenāžaKoka terasesDārza mājas un mājiņasDārza grīdas un celiņi, dekingsBērnu rotaļu laukumi, izgatavošana, ražošanaBērnu rotaļu mājiņas, izgatavošanaNojumes, lapenes, teltisMazās arhitektūras formasPuķu kastesDekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana   Strūklakas   Strauti un kaskādesSezonas sakopšanas, mulčēšana, ieziemošanas darbiŽogi, sētasKoku un krūmu kopšanaKoku un krūmu stādījumu ierīkošanaDārzu rekonstrukcijaZāliena mēslošanaMelnzemeZemes frēzēšana
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Visi banneri