Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Visi banneri