Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mauriņi, viesu nams

Mauriņi, viesu nams

Mauriņi, Allažu pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2154
(+371) 29208640
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams „Mauriņi” – mēs strādājam, lai Jūs atpūstos!

Viesu nams „Mauriņi” atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Pie ēkas ir ērta piebraukšana un vieta automašīnu novietošanai. Atpūtas vietu no ceļa ieskauj mežs, tādējādi viesiem iespējams aizmirst pilsētas kņadu un steigu. „Mauriņi” būvēti tā, lai iekļautos ainavā un no katra loga būtu redzams kāds no senatnīgajiem ozoliem. „Mauriņi” ir atpūtas komplekss, kas sastāv no Lielās mājas - divstāvu ēkas, kur pirmajā stāvā izvietota kamīntelpa, numuriņš, kas piemērots cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, baseins, ārā - kubls, pirts, virtuve un palīgtelpas, otrajā stāvā – seši individuālā stilā labiekārtoti numuriņi un telpa semināru vai viesību rīkošanai, Jaunās mājas, kurā pieejama 44 m2 liela svinību telpa un 5 labiekārtoti numuriņi, kuros var izmitināt līdz pat 25 viesiem, kā arī Vasaras svinību telpas (šķūņa), kurā vieta atradīsies vairāk kā 200 viesiem. Viesu nams piemērots kā semināru, tā arī banketu, kāzu un citu svinību rīkošanai, tāpat arī atpūtai lauku klusumā. Dabas mīļotāji iespējams ik rītu un krēslas stundās pamanīs, ka pa pļavu ganās stirnas un cilpo zaķi, bet automašīnas var ieinteresēti nopētīt ziņkārīgās lapsas. Arī vanagi no ozolu pazarēm novēros viesu namā notiekošo.

Piedāvājam ēdienkarti katra gaumei!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      Roze (3-vietīgi numuri)līdz 49.8 € Skatīt vairāk      Luksa numuri Skatīt vairāk      Rūta (Ģimenes numuri) Skatīt vairāk   Vizbulīte (4-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Zīle (5-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Pļava (5-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Senais (3-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Kamīnzāle, pirts, baseins (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairāk   Šķūnis (Banketu zāles un telpas svinībām) Pirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 189389
Meklēšanas rezultātos parādīts : 975733


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Visi banneri