Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Arkāde

Raiņa iela 7, Daugavpils, Latvija
(+371) 65422203
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresCeltniecības un remonta darbi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6108
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26275
Skatīt arī katalogā : Celtniecības un remonta darbi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Visi banneri