Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Volarts, tirdzniecības vieta

Ganību iela 187, Liepāja, Latvija
(+371) 29565089
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSakaru tehnika

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4983
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26059
Skatīt arī katalogā : Sakaru tehnika


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Visi banneri