Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Trīs brāļi, apskates objekts

Mazā Pils iela 17, Rīga, Latvija
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
Viens no viduslaiku dzīvojamo ēku paraugiem, kurā ietilpst trīs ēkas, kas celtas uz šauriem zemes gabaliem. Ēkas fasādes un interjeri labi raksturo dažādo laika posmu arhitektūras attīstību. Ēka Mazā Pils iela Nr.17 ir vecākā dzīvojamā mūra ēka Rīgā, kurā ir saglabājies manteļskurstenis. Tā būvēta 15. gadsimta beigās, kad Rīgai nodibinājās ciešas saites ar Nīderlandes tirgotājiem un pilsētas arhitektūrā sāka parādīties Nīderlandes arhitektūrai raksturīgās renesanses iezīmes. Fasāde akcentēta ar pakāpjveida zelmeni un gotisku nišu. Ēka Mazā Pils ielā Nr.19 savu veidolu ieguvusi 1646. gadā, bet ēka Mazā Pils ielā Nr.21 savu izskatu ieguvusi 17.gs. beigās. Ēku fasādes akcentētas ar frontoniem un portāliem. Namu bēniņos ir bijušas noliktavas. Komplekss restaurēts 1955-1957. gadam arhitekta P. Saulīša vadībā. Restaurācijas laikā apvienoti ēku iekšpagalmi, kur atrodas sienā iemūrēts vecākais Rīgas ģerbonis un akmens portāli. “Trīs brāļos” atrodas Valsts Kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija un Arhitektūras muzejs.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApavi    Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 17015
Meklēšanas rezultātos parādīts : 263153


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Visi banneri