Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Cerība

Cukura iela 36, Liepāja, Latvija, LV-3402
(+371) 63475293
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаМеталлические изделия

Статистика:
Полнастю просмотрен : 5601
Показан в результатах поиска : 22498
Смотреть в каталоге : Металлические изделия


Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaКерамика. Старинная гончарная технология, где мудрая умеренность, скромное изящество и практичность является основой высокого мастерства.
Kandava, гостиница
Kandava, гостиницаМилостью просим в новое кафе Кандава, находящиеся в старой части города Кандавы, в изысканной и одновременно уютной обстановке. Предлагаем 10 благоустроенных номера, зал для банкетов и конференций, баню с джакузи.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
LEGALIA, юридическое бюро
LEGALIA, юридическое бюроJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Tavs Draugs, зоосалон
Tavs Draugs, зоосалонUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, центр активного туризма
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, центр активного туризмаАктивность круглый год! Ozolkalns предлагает возможности для отдыха и размещения в Национальном парке Гауя, недалеко от Цесиса. Зимой здесь есть горнолыжные и сноубордические трассы, длина которых составляет 500 метров. На холме есть кресельный и два якорных подъемника, доступна аренда оборудования и услуги инструкторов.
Lielkaibēni, гостевой дом
Lielkaibēni, гостевой домДва зала с каминами, размещение (30 мест). Вечеринки до 70 человек, услуги кейтеринга, сервировка праздничных столов.
R. A. Kaspari, cтроительные и ремонтные работы
R. A. Kaspari, cтроительные и ремонтные работыR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
RIKON AC, теплонасосы и кодиционеры воздуха
RIKON AC, теплонасосы и кодиционеры воздухаФирма RIKON. Доставка тепловых насосов воздуха Panasonic и кондиционеров, монтаж, гарантии и обслуживание после окончания гарантии. Оптовая
Visi banneri