Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Dubuļu koks

Dubuļi, Kaunatas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4616
(+371) 29204230
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаДеревообработка

Статистика:
Полнастю просмотрен : 6733
Показан в результатах поиска : 38743
Смотреть в каталоге : Деревообработка


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Unce, гостевой дом
Unce, гостевой домГостевой дом в Валмере. Уютные комнатки и все удобства.
Skrundas muiža, гостиница
Skrundas muiža, гостиницаSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Kombucha, ресторан
Kombucha, ресторанMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Geolite, геологоизыскательные работы
Geolite, геологоизыскательные работыGeolite. Геологическое и геотехническое исследование. Комплекс инженерно-технических исследований, который используют в проектировании строек.
Everte, SIA, pаботы по уборке
Everte, SIA, pаботы по уборкеПрофессиональная уборка помещений и территорий. Уборка офисов, домов и квартир. Уборка и мытье помещений, уход за полом. Мытье окон. Услуги по уборке гостиничного типа. Уборка территории. Вывоз снега и чистка льда.
Chiffon, одежда
Chiffon, одеждаChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Bel-Doors, двери и мебель
Bel-Doors, двери и мебельКачественные межкомнатные  двери  по хорошим ценам
Visi banneri