Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

A & A IU

Kurmis, Taurupe, Taurupes pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5064
(+371) 65031942
 
ВсёПредложение
Продукты, услуги, ключевые словаПродовольственные товары, торговля

Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Ireneta, свадебный салон
Ireneta, свадебный салонСалон Ireneta предлагает Вам: свадебные и вечерние платья, аксессуары, продажа и прокат.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAАлея Д предоставляет услуги по озеленению и благоустройству. "От проекта до цветущего сада".
Bucefāls, кабачок
Bucefāls, кабачокПомещения кабачка Буцефаль - для банкетов, накрытие столов, горячий и холодный стол. Гостевой дом, баня, бассейн.
Kampas, мебель
Kampas, мебельKampas. Each person wants to have comfortable, natural and strong furniture. We offer furniture of oak tree.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Miķeļbāka, кемпинг
Miķeļbāka, кемпингГостевой дом Микельбака предлагает кемпинговые домики. Душ и WC в сервисном домике. Имеется возможность заказать питание. Прокат велосипедов, есть возможность собирать грибы и ягоды. Гостевой дом находится недалеко от
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Odzienas muiža, усадьба
Odzienas muiža, усадьбаMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliСтроительная химия, гидроизоляция, уплотнение, клеящие материалы, эпоксид, бетонные ремонтные материалы, ПВЦ мембраны.
Visi banneri