Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Pelšas I. ģimenes ārstes prakse

Vienības laukums 2a, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64107767
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаАмбулаторная медицинская помощь

Статистика:
Полнастю просмотрен : 5726
Показан в результатах поиска : 31400
Смотреть в каталоге : Амбулаторная медицинская помощь


Lejasmalas, комплекс для отдыха
Lejasmalas, комплекс для отдыхаДом для выходного дня и баня на берегу озера Лейа. Романтическое место отдыха на необитаемом острове. Помещения для семинаров и
RIKON AC, теплонасосы и кодиционеры воздуха
RIKON AC, теплонасосы и кодиционеры воздухаФирма RIKON. Доставка тепловых насосов воздуха Panasonic и кондиционеров, монтаж, гарантии и обслуживание после окончания гарантии. Оптовая
Skandināvs 3XL, магазин
Skandināvs 3XL, магазинSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Melturi, гостиница
Melturi, гостиницаВ живописном месте, около реки Амата к вашим услугам отель "Мелтури". Удобный подъезд, автостoянка. Уютные одно- и двух-местные номера, сауна, бассейн, каминный зал, конференц зал.
Lidums SIA, деревообработка
Lidums SIA, деревообработкаПерерабатываем как круглый лес, так и закупленные пиломатериалы. В основном используем местную сосну.
Mazo dzīvnieku klīnika, ветеринарная клиника
Mazo dzīvnieku klīnika, ветеринарная клиникаPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Zaļie ābolīši, гостевой дом
Zaļie ābolīši, гостевой домViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Gungas, гостевой дом
Gungas, гостевой домГунгас - гостевой дом для торжеств, отдыха и семинаров.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Visi banneri