Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Latvijas Lāzeroftalmoloģijas centrs

Pilsoņu iela 13k.182.st., Rīga, Latvija, LV-1002
(+371) 67069299
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаАмбулаторная медицинская помощь

Статистика:
Полнастю просмотрен : 9450
Показан в результатах поиска : 31823
Смотреть в каталоге : Амбулаторная медицинская помощь


Raganas ķēķis, кабачок
Raganas ķēķis, кабачокВ "Raganas ķēķis" - только самые лучшие продукты. Не забудь попробовать особое вино нашего кабачка.
Chiffon, одежда
Chiffon, одеждаChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Skrundas muiža, гостиница
Skrundas muiža, гостиницаSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Kāli, гостевой дом
Kāli, гостевой домОтдых у озера в 10 минутах от Риги в сторону Бауски. Накрытие столов,  баня, рыбалка.
Vilar Hotel, гостиница
Vilar Hotel, гостиницаСпа-отель Vilar расположен в Айзкраукле, в 90 км от Риги. Именно здесь можно забыть о городской суете, по-настоящему расслабиться и отдохнуть с любимыми друзьями и семьей. Отель Vilar располагает уютными номерами, расположением, спа-салоном, тренажерным залом и теннисными кортами.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseАктивный отдых, Катание на лыжах и сноуборде Горнолыжные склоны, Беговые лыжи, Прокат зимнего снаряжения, Лыжные инструкторы, Проживание
Cīrulīši, центр здоровья и отдыха
Cīrulīši, центр здоровья и отдыхаПомещения для торжеств, конференций и семинариев, гостинница, баня, джакузи, активный отдых, летние лагеря для детей.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Visi banneri