Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Pagasta vēsture ekspozīcija

Daugavas iela 6, Jumprava, Jumpravas pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5022
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаМузеи

Статистика:
Полнастю просмотрен : 19433
Показан в результатах поиска : 17818
Смотреть в каталоге : Музеи


Laba sēta, SIA, ворота, заборы, автоматика
Laba sēta, SIA, ворота, заборы, автоматикаКачественные услуги по изготовлению заборов, ворот, калиток. Производсво бетонных изделий, укладка брусчатки, нестандартные решения
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Jaunzemi, сельский двор
Jaunzemi, сельский дворLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Rīgas Logi, двери и окна
Rīgas Logi, двери и окнаMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAМы производим:
- уникальные деревянные декоративные стеновые панели,
- фасадные отделочные панели из фанеры, что является идеальным решением для отделки зданий и помещений.
Vītoli, комплекс для отдыха
Vītoli, комплекс для отдыхаLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Pētes, благоустройство, озеленение
Pētes, благоустройство, озеленениеSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Radisson Hotel Old Town Riga, гостиница
Radisson Hotel Old Town Riga, гостиницаViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Hutor Group
Hutor GroupКомплекс отдыха Лебеди со всеми удобствами и русская баня на берегу живописного озера Рушон. К Вашим услугам катер и лодки.
Visi banneri