Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
AGUZ, SIA

AGUZ, SIA

Mārupītes gatve 9a, Mārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2167
(+371) 23777170
Юридическое название : AGUZ, SIA
Регистрационный номер : 50203130801
Юридический адрес : Mārupītes gatve 9A, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167
 
ВсёПредложениеГалереяVideoКарта
Описание

Mēs - AGUZ – pavisam neliels uzņēmums Latvijā radīts ar vienu mērķi – iemācīt latviešiem arvien vairāk un vairāk mīlestības uz riekstiem. Savus produktus piedāvājam Jums ar pārliecību – tie ir gatavoti no vislabākajiem riekstiem, līdz ar to - vislabākie:) Mūsu produkti ir 100% veselīgi, jo gatavoti ar īpašu tehnoloģiju bez piedevām un konservantiem, bez sāls un cukura. Viss domājot par Jūsu veselību :) Par savu produktu tos atzinuši arī vegāni un veģetārieši, labprāt kā gardumu bauda bērni...Mums svarīgs ikkatrs klients, un katrs ar veselīgu skatu uz dzīvi var būt mūsu klients :)

Runāt par mums nozīmē runāt par riekstiem....
Neskaitāmi klīniskie pētījumi liecina, ka rieksti ir labs B un E grupas vitamīnu avots, tie satur olbaltumvielas, aminoskābes un šķiedrvielas. Bet pats galvenais - rieksti ir lielisks Omega 3 taukskābju avots, kas efektīvi samazina iekaisuma procesus organismā, ir lielisks avots ikdienas enerģijai un dzīvespriekam, uzlabo smadzeņu darbību, stimulē imūnsistēmu un uzlabo asinsriti. Riekstu sastāvā esošās bioloģiski aktīvās vielas tiek saistītas ar dažādiem veselības uzlabojumiem. Pētījumi rāda, ka cilvēkiem, kuri uzturā lieto riekstus, ir samazināts sirds slimību risks. Turklāt rieksti nepalielina ķermeņa svaru vai vidukļa apkārtmēru. Riekstiem ir pa spēkam ilgstoši saglabāt savas vērtīgās īpašības, kas jo svarīgi ir ziemas un pavasara avitaminozes laikā.

Галерея
Video
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаПроизводство продовольственных товаров подробнее   Миндальное масло подробнее   Арахисовое масло подробнее   Масло индийского ореха подробнее   Масло лесного ореха подробнее   Ореховое масло - сливки подробнееПодарки подробнее
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 15433
Показан в результатах поиска : 37378


Mārcienas muiža, SPA Гостиница
Mārcienas muiža, SPA Гостиница Mārcienas muiža. SPA комплекс, бани, ночлег, банкетные и конференц - залы, отдых на природе.
Lotes Toys, магазин
Lotes Toys, магазинLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Energetikas, центр здоровья и отдыха
Energetikas, центр здоровья и отдыхаEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Vaives, деревообработка
Vaives, деревообработкаKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Pārcelšanās24.lv, перевозка
Pārcelšanās24.lv, перевозкаPārcelšanās24.lv предлагает различные услуги по переезду по всей Латвии и Европе.
Nāras, гостиница - комплекс для отдыха
Nāras, гостиница - комплекс для отдыхаЦентр отдыха Nāras находится в самом центре Наукшене, на берегу реки Руя, в здании бывшего спирто - пивоварного завода, 156 км от Риги, 50 км из Валмиеры.
Bea aizkaru centrs, салон
Bea aizkaru centrs, салонСалон занавесок Bea. Ткани занавесок и скатертей, штанги, рулло, вертикальные, горизонтальные жалюзи, аксессуары и принадлежности для шитья.
Zāgkalni ZS, комплекс для отдыха
Zāgkalni ZS, комплекс для отдыхаОтдых возле озера Усмас. Разные срубные домики для ночлега, баня, места для палаток, подключение трейлеров, места для пикника, рыбная
Copes, гостевой дом
Copes, гостевой домГостевой дом Цопес. Благоустроенные комнаты, банкетный зал, баня. Отдых на воде, рыбалка. 58км от Риги.
Visi banneri