Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Gullwing AL

Gullwing AL

Brīvības gatve 214m - 208, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26571028
 
ВсёПредложениеVideoКарта
Описание

Raidījumā "Veiksmīgs uzņēmējs" stāstām par lieliem un maziem uzņēmumiem, meklējam un noskaidrojam, kur slēpjas viņu panākumu atslēga un kāda ir viņu veiksmes formula! Par brokastīm parūpēsies un veselīga dzīvesveida smalkumiem stāstīs individuālais fitnesa treneris Mikus Embrekts! kurš gatavojot veselīgas un gardas brokastis, stāstīs par veselīga uztura nozīmi mūsu ikdienā. Savukārt pašmāju slavenības ļaus ieskatīties savos brīvā laika pavadīšanas veidos un sniegs iedvesmu katram no mums, bet raidījuma "sejai", aktierim Aināram Ančevskim nopietns un interesants uzdevums - iejusties profesijas pārstāvju lomās! Kā viņam tas izdodas - skatieties svētdienu rītos, plkst.11:00, kanālā LNT. Esam profesionāļi, kuri kopā ar uzņēmējiem mēģina rast radošu, interesantu un izzinošu veidu, kā parādīt viņu uzņēmumu veiksmes formulu, lai pēc tam, ar labākajiem vēlējumiem, nodotu to jūsu vērtējumam, mīļie skatītāji! Piesakies un esi veiksmīgs!

Video
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаКиносъемка мероприятий
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 7323
Показан в результатах поиска : 7722


Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Big Ben, уцененная бытовая техника
Big Ben, уцененная бытовая техникаLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Ārijas stādaudzētava, деревопитомник
Ārijas stādaudzētava, деревопитомникĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
220.lv, магазин
220.lv, магазин220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Aivars-K, обработка камня
Aivars-K, обработка камняОбработка камня. Изделия из метала и камня, элементы интерьера, садовые скульптуры, кладбищенские памятники, фонтаны, освещение,
Jerevan, гостиница
Jerevan, гостиницаTрех звездная гостиница Ереван. Современная гостиница, расположенная рядом с городом, окружают великолепной красоты леса.
DEVI, теплотехника
DEVI, теплотехникаDEVI - единственное предприятие в отрасли электротехнической промышленности, которое производит и совершенствует комплексные системы электрических кабелей обогревания и терморегуляторов.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Reness R, мебель
Reness R, мебельReness R. Мы разрабатываем и реализуем индивидуальные мебельные проекты, а также консультируем по дополнению интерьера помещений. Дизайн, функциональность, качество!
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, гостевой дом
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, гостевой домГостевой дом находится в 7 км от центра Валмиеры и 12 км от трассы катания на лыжах «Страх». Теплый ночлег, сытный завтрак, транспорт из Baiļiem и обратно.
Visi banneri