ZZ Grupa, SIA

Продукты, услуги, ключевые слова
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals - предстовитель лучших производителей лесной и садовой техники! Качественное обслуживание, сервис и приемлимые цены!
RD Met, SIA, металлообработка
RD Met, SIA, металлообработкаSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Azerbaidžāna, центр отдыха и ресторан
Azerbaidžāna, центр отдыха и ресторанВ ресторане АЗЕРБАЙДЖАН вас ждут вкусная еда, романтическая атмосфера Востока и, конечно же, замечательные азербайджанские ритмы. Мы предлагаем более 120 отличных блюд в азербайджанском вкусе, а также сервировку стола согласно вашим пожеланиям и празднику!
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Upesrūķi, гостевой дом
Upesrūķi, гостевой домНаши гости могут насладиться уютом сельского дома - сруба и красатой окрестной природы. Банька сулит парку березовыми вениками.
Pinumi, салон - мастерская
Pinumi, салон - мастерскаяPinumi изготовлены из выращенных в Латвии материалов. Делая плетения, у меня есть важное качество, чтобы изделие служило многие годы.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Jaunpils pils, замок
Jaunpils pils, замокЗамок Jaunpils является одни из редчайших замков средневековья, прекрасно сохранивший свой изначальный вид.
Inčukalna strops, гостевой дом
Inčukalna strops, гостевой домПредлагаем возможность забыть повседневные заботы и отдатся празднику. Баня с джакузи, помещения для семинариев и торжеств, уютные номера для ночлега.
Visi banneri
laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma