Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Daugmales Jāņa bišu medus veikals

Daugmales Jāņa bišu medus veikals "Medus Istaba"

Pēterbaznīcas iela 17, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67224355
(+371) 67702127
 
ВсёПредложениеVideo

BKB Birojs, SIA, бухгалтерия
BKB Birojs, SIA, бухгалтерияSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
In Sensum, похоронное бюро
In Sensum, похоронное бюроApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Stila Elements
Stila ElementsStila Elements, эксперт классического декора, элегантные дизайны интерьера и экстерьера, используя такие материалы как дерево и гипс.
Neptūns, ресторан
Neptūns, ресторанRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Pētes, благоустройство, озеленение
Pētes, благоустройство, озеленениеSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Anemones, глэмпинг
Anemones, глэмпингGlamping Anemones – это новое место отдыха в Плиенцеме, в 900 м от моря. Глэмпинг расположен в сосновой, зеленой, цветущей местности. Рядом: прогулочные тропы с черникой, брусникой и грибами. В глэмпинге оборудована кухонная зона, где вы найдете холодильник, посуду, индукционную плиту, микроволновую печь, кофеварку. В каюте есть душ, туалет, воздушный тепловой насос (температуру можно охлаждать или нагревать), пеллетный камин.
Tāti, кемпинг
Tāti, кемпингKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Vīcežu muiža, комплекс для отдыха
Vīcežu muiža, комплекс для отдыхаVīcežu muiža, комплекс отдыха. Организация различных мероприятий и праздников, аттракционы, отдых на природе.
Granda, cтолярные работы
Granda, cтолярные работыФирма Granda, столярные работы. Изготовление, установка лестниц; изготовление мебели; дубовые бочки для пива; банный чан и горячие чаны; деревянные ванны.
Visi banneri