Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Metalise, салон-сервис автопокрышек

Dzirnavu iela 33 - 13, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 26283452
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаТорговля автомобилями , автосалоныАвтосервис, Ремонт

Статистика:
Полнастю просмотрен : 5511
Показан в результатах поиска : 54033
Смотреть в каталоге : Торговля автомобилями , автосалоны


Rojas rodes, дом для выходных
Rojas rodes, дом для выходныхRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Tavs Draugs, зоосалон
Tavs Draugs, зоосалонUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Madaras, дом отдыха
Madaras, дом отдыхаДом для выходных на берегу озера Усма.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Мебель, кухни, гостиные, спальные комнаты. Встроены шкафы. Раздвижные системы.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAИзготовление и монтаж заборов и ограждений. Строительство, установка и отделка каминов, печей, барбекю и т.д. Монтаж систем отопления. Монтаж солнечных систем. Камины, Печи, Плиты, Биокамины, Печные принадлежности (дверки, плиты, духовки и т.д.) Предметы для дома и сада из чугуна (фонари, скамейки, сковородки и т.д.)
Ortija SIA
Ortija SIAСалон цветов, услуги флористов. Оформление мероприятий и помещений. Доставка букетов цветов по всему миру.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Vānes māja, гостевой дом
Vānes māja, гостевой домГостевой дом находится примерно в 100 км от Риги. В доме могут разместиться до 12 человек. Рядом с домом есть недавно выкопанный пруд, в котором можно искупаться после сауны или ванны.
Apšukrogs, кафе
Apšukrogs, кафеAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Visi banneri