Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
HMR auto, прокат автомобилей

HMR auto, прокат автомобилей

Ķīpsalas iela 8, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 67065026
(+371) 29176207
(+371) 67065027
 
ВсёПредложениеГалереяКарта
Описание
Izbaudiet jauna veido brīvdienas un neatkarību ceļošanā. Tālu prom no ikdienas dzīves drudžainās kņadas. Dodieties iekšā dzīvē, kas ir pārpilna piedzīvojumiem, esiet brīvi kā vējš, ļaujieties sajūsmai un netraucētam dzīvespriekam. HYMER dod jaunu atvaļinājuma brīvības definīciju, piešķirot jūsu atvaļinājumam pilnīgi jaunu dimensiju. Dodieties turp, kurp sauc jūsu fantāzija. Dzīvojamā telpa, kas radīta jūsu labsajūtai! Izvēlieties transportlīdzekli, kas atbilst jūsu prasībām. Visos modeļos ir garantēts pirmklasīgs komforts: Visi modeļi ir aprīkoti ar virtuves ledusskapi un izlietni, ar mazgāšanās telpu ar izlietni un tualeti ar skalojamo kasti, lielākā daļa arī ar atsevišķām duškabīnēm. Aprīkojumā ietilpst arī apkure, transformējamie akumulatora lādētāji un kabeļa spole un, protams, velosipēda statīvs. Lielākajā daļā modeļu aprīkoti arī ar kondicionieri, kruīza kontroli, CD pleijeri, daži arī ar DVD atskaņotāju. Piedāvājam jūsu uzmanībai vēl dažas priekšrocības, ko jūs iegūstat, īrējot HYMER. Neierobežots nobraukums Avārijas gadījumā jūsu rīcībā ir diennakts karstā telefona līnija Pilna CASCO apdrošināšana (ugunsgrēks, zādzība un trešo personu prettiesiska rīcība) par 725 EUR Komplektā ietilpst civiltiesiskās atbildības apdrošināšana Mēs arī papildus rūpējamies par HYMER īrētājiem. HYMER motorizētajām mājām ir Europass sistēmas mobilitātes garantija. Avārijas vai transportlīdzekļa sabojāšanās gadījumā piezvaniet uz centrālo Europass servisa telefona numuru. HYMER izīrētāji sadarbojas arī ar ADAC. Jauku jums atvaļinājumu!
Галерея
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаПрокат автомобилей Kempers (Кемперы)73.99 - 130.9 € подробнееПрокат автобусов Торговля автомобилями , автосалоны
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 18586
Показан в результатах поиска : 386088


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Mēnesnīcas, гостевой дом
Mēnesnīcas, гостевой домГостевой дом Mēnesnīcas, находится на берегу реки Гривас, предлагаем ночлеги, каминный зад до 30 персон, сауна, благоустроенная кухня.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaНовые и б/у тракторы из Японии. Прицепы, плуга, фрезы, техническое обслуживание тракторов и гарантийный ремонт MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Garauši, база отдыха
Garauši, база отдыхаОколо самого озера Лобе. 15 различных лодок для рыбной ловли, лицензия на рыбалку, палаточные места и места для костров, ночлег в сельском доме.
Vaives, деревообработка
Vaives, деревообработкаKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Ventaskrasti, гостевой дом, трактир, кемпинг
Ventaskrasti, гостевой дом, трактир, кемпингКомплекс отдыха на берегу реки Вента - благоустроенных домиков-кемпингов, большой гостевой дом с кабачком, помещения для торжеств и
Everte, SIA, pаботы по уборке
Everte, SIA, pаботы по уборкеПрофессиональная уборка помещений и территорий. Уборка офисов, домов и квартир. Уборка и мытье помещений, уход за полом. Мытье окон. Услуги по уборке гостиничного типа. Уборка территории. Вывоз снега и чистка льда.
Visi banneri