Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Ķimsīši, гостевой дом

Ķimsīši, гостевой дом

Ķimsīši, Jaunpils novads, Latvija, LV-3145
(+371) 29127060
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаГостиницы и ночлегГостевые дома
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 66807
Показан в результатах поиска : 337157
Смотреть в каталоге : Гостиницы и ночлег


Kampas, мебель
Kampas, мебельKampas. Each person wants to have comfortable, natural and strong furniture. We offer furniture of oak tree.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Mežvidi, гостевой дом
Mežvidi, гостевой домMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Ezernieki, гостевой дом
Ezernieki, гостевой домEzernieki  - место, в котором сможете отдохнуть как в большой компании друзей, так в маленьком семейном кругу, возможность разместить большие компании 60 и 20 человек.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasМузей водяной мельницы Рундале дает возможность увидеть и понять работу водяной мельницы прошлого века и ее суть. Водяная мельница расположена на пяти этажах и позволяет вам следить за процессом измельчения мельницы — от зерна до муки. Пивоварня, дегустации, помещения для мероприятий.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Improvement, SIA
Improvement, SIAДоставка сыпучих стройматериалов (доломитовый щебень, гравий, песок, чернозем). Благоустройства территории. Укладка брусчатки. Строительство дорог.
Mazpipari, комплекс для отдыха
Mazpipari, комплекс для отдыхаLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Nemuno Turas, гостевой дом
Nemuno Turas, гостевой домNemuno Turas, усадьба в красивом пригородном поселке Каунаса. Организуем развлечения активного отдыха, семейные праздники, программы
Kristus Karaļa kalns, гора
Kristus Karaļa kalns, гораAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Visi banneri