Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Mežaparka attīstības biedrība, sabiedriska organizācija

Kokneses prospekts 15, Rīga, Latvija
(+371) 67518014
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаОбщественные организации, Фонды

Статистика:
Полнастю просмотрен : 6785
Показан в результатах поиска : 32234
Смотреть в каталоге : Общественные организации, Фонды


Mežinieku mājas, гостевой дом
Mežinieku mājas, гостевой домMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
RENT A CAMPER, прокат автомобилей
RENT A CAMPER, прокат автомобилейАренда кемперов и прицепов. Комфортабельные и мобильные автодомики завоевали симпатию и признание путешественников во всем мире.
EST Tehnoloģijas, SIA, торговля и ремонт весов
EST Tehnoloģijas, SIA, торговля и ремонт весовВсе виды весов торговля и ремонт. Весы для торговли, дома, склада, медицины, штабелирования, лабораторий и многое другое.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaПереносные сауны - бочки, ванны. Прокат лодок для путешествия по Абаве, катание на лодках в Курземе, прокат лодок в Кандаве, транспорт с водителем от конечной точки катания до места, где вы начали путешествие и оставили свое транспортное средство. Прокат SUP досок. Садовые игры.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Mārcienas muiža, SPA Гостиница
Mārcienas muiža, SPA Гостиница Mārcienas muiža. SPA комплекс, бани, ночлег, банкетные и конференц - залы, отдых на природе.
Kalves, дом для выходных
Kalves, дом для выходныхДом для выходных на берегу озера Калвенес.
Kristīne Boļšedvorova, художница
Kristīne Boļšedvorova, художницаMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Visi banneri