Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Jack Marine

Atlantijas iela 87a, Rīga, Latvija
(+371) 67343182
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаОдежда

Статистика:
Полнастю просмотрен : 18095
Показан в результатах поиска : 28320
Смотреть в каталоге : Одежда


Būvcentrs, продажа строительных материалов
Būvcentrs, продажа строительных материаловInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Indigo Line, SIA, финансовые консультации ESFи ERAF проекта
Indigo Line, SIA, финансовые консультации ESFи ERAF проектаООО Индиго Лине производит полный подготовительный цикл и управление заявок проектов софинансированных структурных фондов ЕС - ASF и ERAF.
Pētes, благоустройство, озеленение
Pētes, благоустройство, озеленениеSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIAFALKORS I.A.U.. Услуги верхолазов и альпинистов, промышленный альпинизм. Постройка и ремонт крыш, вышек, дымоходов. Мойка и ремонт фасадов.
Campo, водный туризм
Campo, водный туризмCampo. Все о лодочном катании. Маршруты водног туризма, инвентарь, аренда, торговля. Кайали, каноэ, байдарки. Школа гребли.
Pa Laimes Taku, пансион
Pa Laimes Taku, пансионPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Baltijas durvis
Baltijas durvisМеталлические двери. Окна. Двери. Пластиковые окна. Огнестойкие двери. Внутренние двери. Установка. Монтаж.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAМы предлагаем качественные и оперативные услуги по дизайну и печати по доступным ценам для компаний и частных лиц.| Скидка на широкоформатную печать -20% | Предложение включает в себя:разработку дизайна;баннеры из ПВХ;плакаты;решения для оконных наклеек;печать автопленки;широкоформатные фотографии;плоттерные работы и др. Мы гарантируем вам работу в кратчайшие сроки и в лучшем качестве!
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Tāti, кемпинг
Tāti, кемпингKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Visi banneri