Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Visi banneri