Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasThe Rundāle Water Mill Museum gives an insight into seeing and understanding the operation of the water mill of the last century and its essence. The water mill is spread over five floors and allows you to trace the grinding process of the mill - from grain to flour. Brewery, tastings, rooms for events.
Terion, veterinary clinic
Terion, veterinary clinicVeterinary therapy, examination of pet diseases, complex vaccinations for dogs, cats, ferrets and rabbits; veterinary surgery: cat castration, cat sterilization and other operations; documentation necessary for traveling etc. (reasonable prices!).
Bērnības sala, babysitting and development center
Bērnības sala, babysitting and development centerBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiWedding invitations, place cards, menu, personalized champagne, wedding garters, wedding ring bearer pillows etc wedding accessories. High quality handmade.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaVisitors to the daylily garden can see both beautiful daylilies and try a variety of homemade wines. Well, what could be better than both together? Flowers and wine ...
Veido sevi, studio
Veido sevi, studioStudio Veido Sevi - a meeting place for ballet, motion and music lovers.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Gaujas Lukss, café - banquet hall
Gaujas Lukss, café - banquet hallKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Visi banneri