Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Credo, driving school
Credo, driving schoolAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Tāti, camping
Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Malvīne, guest house
Malvīne, guest houseMalvīne. Holiday house at Ciriša lake. From the lake there can be seen Aglona basilica. Bathhouse, banquet hall, places for tents.
Līgatnes Zemturi, guest house
Līgatnes Zemturi, guest houseLīgatnes Zemturi, camping houses for 3 - 4 persons. Places for tents. Banquet hall in boulder building. Fishing in ponds, viewing beavers.
Jaunmoku pils, hotel
Jaunmoku pils, hotelJaunmoku pils - country estate ensamble - museum, art exhibition, hotel and place for festivities.
Cīrulīši, health and recreation centre
Cīrulīši, health and recreation centreRooms for celebrations, rooms for conferences, seminars, a hotel, bathhouses, jacuzzi, active rest and children campsites.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsCraft camera certified master H.Jākobsons invites to visit free of charge amber workshop and to aquaint with amber processing as well as to feel the magical influence of amber.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSmoked ceramics. Ancient pottery tehnology, where high mastery grounds is clever reserve, simple fairness and practical classes.
Visi banneri