Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Campo, water tourism

Campo, water tourism

Lībieši, 1, 1. stāvs, Silakrogs, Ropažu pagasts, Ropažu novads, Latvija, LV-2133
(+371) 29222339
Juristische Person : CAMPO SIA
Registration number : 40003498501
Legal address : Kroņu iela 23D, Rīga, LV-1039
 
AllOffersGalleryMap
Description
Campo. Everything about boating. Water tourism routes, inventory, rent, sale. Kajali, canoe. Rowing school.
Gallery
OffersProducts, services, keywordsLeisure activities more details   Recreation on waters more details   Water tourism more details   Water tourism routes more details   Rowing schools more details   Organisationof events more detailsWater tourism equipment more details   Boat rental       Canoe more details      Kayaks, kayak rental, rent more details      Canoe hire more details      Catamaran rental, hire       Safety jackets       Oars Trade
Map, Chained companies

Statistics:
Fully viewed : 93192
Showed in search results : 818257


Villa Avoti, guest house
Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Erebuni, armenian restaurant
Erebuni, armenian restaurantRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
LaPizza, SIA, pizzeria - café
LaPizza, SIA, pizzeria - caféItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, active tourism centre
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, active tourism centreActive all year round! Ozolkalns offers leisure opportunities and accommodation in the Gauja National Park, near Cesis. In the winter, there are ski and snowboard trails that reach a length of 500 meters. The hill is equipped with a chairlift and two anchor lifts, equipment rental and instructor services are available.
Lotes Toys, store
Lotes Toys, storeToys made of wood and other natural material has a special meaning. Natural material is recommenden by medical specialists also for kids with speech or vision disorder.
Skaistkrasti, bath
Skaistkrasti, bathGuest house in Tinuzha. Free WiFi. Sauna and hot tub. Fully equipped kitchenette, some accommodation has a flat-screen TV with satellite channels and a DVD. Riding horses and angling.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Visi banneri