Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Salackrasts 2

Pērnavas iela 3, Salacgrīva, Limbažu novads, Latvija, LV-4033
(+371) 64071325
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsDairy products

Statistics:
Fully viewed : 6000
Showed in search results : 21437
View in catalog : Dairy products


AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Miedziņš, store
Miedziņš, storeViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
AQUA SAN, SIA, Plumbing Equipment
AQUA SAN, SIA, Plumbing EquipmentAQUA SAN. Swimming pools and SPA swimming pools, projecting, mounting of equipment. SPA swimming pool - for sport complex, school, private house, hotel or medicine rehabilitation centre.
Vegetarian foods, food products
Vegetarian foods, food productsVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Saulrieti, atpūtas komplekss, recreation centre by the sea
Saulrieti, atpūtas komplekss, recreation centre by the seaRomantic weekend. Relaxation for all family, 16 comfortable and homey sleeping - places. Premises for celebration and banquet. Russian and Turkish bathhouses, jacuzzi.
Līcīši, country yard
Līcīši, country yardSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Apartamenti Dundaga XXL, apartments
Apartamenti Dundaga XXL, apartmentsA holiday home with a wonderful warm pool and an aromatic wood-burning sauna. We are located in North Kurzeme, Dundaga, 150 km from Riga, in a private area. Dundagas castle and park are just 800 m from us, 22 km to the sea, 5 km to Baložezers, across the street is the Exotic Animal Park, nearby Liepniekvalka Caves, etc. c. natural sights. We offer apartments with a kitchen area. Sauna and pool available.
Visi banneri