Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Margota, Gulbenes filiāle, wholesale warehouse

Margota, Gulbenes filiāle, wholesale warehouse

Šķieneri, Stradu pagasts, Gulbenes novads, Latvija, LV-4417
(+371) 64473091
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGroceries

Statistics:
Fully viewed : 10878
Showed in search results : 289096
View in catalog : Groceries


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
KraBS, metal working
KraBS, metal workingKraBS. Metal products and constructions, Blinds and automatic systems, Solar collector systems and kits, Labor protection, clothing, equipment.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Kristīne Boļšedvorova, artist
Kristīne Boļšedvorova, artistMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasThe Rundāle Water Mill Museum gives an insight into seeing and understanding the operation of the water mill of the last century and its essence. The water mill is spread over five floors and allows you to trace the grinding process of the mill - from grain to flour. Brewery, tastings, rooms for events.
Zīmulis un ota, art gallery, artists shop
Zīmulis un ota, art gallery, artists shopMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Waldmeisteri, guest house
Waldmeisteri, guest houseA cosy rest hall with bar,as well as a bathhouse and rooms for 11 people.Settle at us and enjoy the beautiful nature!
CLC, bookkeeping
CLC, bookkeepingGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Visi banneri