Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Rudes veikals

Rude, Rojas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3263
(+371) 63267713
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGroceries

Statistics:
Fully viewed : 5065
Showed in search results : 28001
View in catalog : Groceries


Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveПредлагаем: мыльные массы, основы для шампуня, гель для душа и бальзам для волос, красители, перламутр (слюда), глиттер (глянец), пищевые ароматизаторы, эфирные масла, ароматизаторы, базовые и сливочные масла, формы для мыла, инструменты для мыловарения и упаковки.
Garāža, bar - restaurant
Garāža, bar - restaurantBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Kalves, holiday house
Kalves, holiday houseA holiday house at the lake Kalvene.
Kristīne Boļšedvorova, artist
Kristīne Boļšedvorova, artistMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
SB Siltumtehnika, store
SB Siltumtehnika, storeWe specialize in the retail and wholesale of heating equipment and plumbing products, with an individual approach to each customer. The company's cooperation partners are construction companies, companies and individual customers.
Dental Art, dentistry
Dental Art, dentistryDental Art clinic offer you various dental procedures: therapy, prosthodontics, teeth implantation, oral hygiene and office whitening.
Rozā sapnis, carnival and evening dress rental, online shop
Rozā sapnis, carnival and evening dress rental, online shopRozā sapnis. Carnival and evening dresses, lease and accessories.
Mucenieki, holiday house
Mucenieki, holiday houseA holiday house aitha bathhouse 20 minutes drive from Riga. A rest at the Lielupe, boats, fishing..
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Visi banneri