Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Tavenas, veikals-ceptuve

Rītupes iela 8/12, Rīga, Latvija, LV-1019
(+371) 67113061
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsConfectionery, sweets

Statistics:
Fully viewed : 5513
Showed in search results : 19038
View in catalog : Confectionery, sweets


Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAWe offer the highest quality COATS sewing threads for clothes, bags, shoes, furniture, sports equipment, tents, awnings, yachts, filters, technical sewing, bag sewing, weaving. We offer threads for high temperatures.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv is a heating system assembly company with extensive experience in the heat pump market, providing its customers with high quality assembly and service at an affordable price.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv offers new auto spare Dalal any car allows you to quickly and easily buy any new car parts, accessories, oil and all the necessary fluids for your car.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
D.C.S. SIA, moving services
D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Otafs, glaziers
Otafs, glaziersOtafs. Possibility to order school board, which is necessary for the particular classroom (after size and design). Chairs of pianists. Handwork.
Rīgas 3. arodskola, office hotel
Rīgas 3. arodskola, office hotelViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Jost Residence, holiday house
Jost Residence, holiday houseLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Visi banneri