Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Cloeta Fazer Chocolates Ltd., Latvijas birojs

Elizabetes iela 2438, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67039604
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsConfectionery, sweets

Statistics:
Fully viewed : 6333
Showed in search results : 19758
View in catalog : Confectionery, sweets


Reness R, furniture
Reness R, furnitureReness R. We produce and sell individual furniture projects as well as we give advices in interior desing of rooms. Design, functionality, quality!
Lapsas, recreation centre
Lapsas, recreation centreViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASThe AKVEDUKTS company is one of the most stable and reliable wholesalers of heating, water supply and garden products in the Baltic States. Our company offers modern products that meet high standards and technical requirements for water supply, heating and irrigation in the territory of Latvia, Lithuania and Estonia.
ID Rugāji, joinery
ID Rugāji, joineryIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsFind recycled, antique and otherwise interesting items at the charity shop and vote for the charity project of your choice! Donations of goods and their sale in the store are environmentally friendly actions that bring in money for other good causes.
Hutor Group
Hutor GroupRecreation center - 2 Guest Houses "Swans" with all conveniences and a Russian bath – wait for you on the shore of the picturesque Rušona Lake.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Visi banneri