Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

L.D. & Co

Šķēdes iela 1-29, Liepāja, Latvija, LV-3417
(+371) 63441270
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsMeat products

Statistics:
Fully viewed : 19281
Showed in search results : 20937
View in catalog : Meat products


Skrivanek Baltic, SIA, Language School, translation bureau
Skrivanek Baltic, SIA, Language School, translation bureauOur company has operated in the Czech market since 1994. For more than ten years we have been gathering experience, experience that makes us able to provide you with top quality language services.
Bruņinieku muiža, guest house
Bruņinieku muiža, guest houseGuest house Mednieku pirts. In the spacious banquet hall you can celebrate your wedding, jubilee, birthday or any other family festivity.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Raibie logi, hotel
Raibie logi, hotelHotel Raibie logi offers lodgings for night in ten well equipped accomodation, from which two are well suited for family and children. In all accomodations there is TV and internet connection. Breakfast is included in the price.
Villa Avoti, guest house
Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Tāti, camping
Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Liedags, guest house
Liedags, guest houseGuest house is situated on the side of Liepaja-Ventspils highway. Guest house "Liedags" offers 16 comfortable rooms, delicious meals in snack bar, rooms for conference and celebrations, a bathhouse with swimming pool.
Visi banneri