Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Li Ma Ti

Krūzes iela 2b, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 67607100
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsFruit and greengroceries

Statistics:
Fully viewed : 5918
Showed in search results : 26494
View in catalog : Fruit and greengroceries


Bucefāls, tavern
Bucefāls, tavernPub Bucefāls - rooms for banquets, table laying, hot meals and cold meals. Guest house, a bathhouse, a swimming pool.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWe produce:
- unique wooden decorative wall panels,
- facade finishing panels made of plywood, which is an ideal solution for finishing buildings and rooms.
Reiss, car service
Reiss, car serviceUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Kameja, curtain salon
Kameja, curtain salonCurtain saloon Kameja. Curtains, modelling, sewing. Curtain nippers. Fabrics, sewing materials. Home textile. Sale. Modelling of clothes and sewing. Blinds.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Juku dzirnavas, leisure complex
Juku dzirnavas, leisure complexJuku Dzirnavas is a beautiful 85 hectares of serene nature with various entertainment opportunities and a wide range of accommodations for couples, families and groups
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAThe advantages of forged metal products are originality, unique shapes, aesthetics and undoubtedly luxury that will last for years. Nothing else will make your house, garden, apartment or office as original and luxurious as forged metal products.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Visi banneri