Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ventspils Reklāma, laikraksts

Ventspils, Latvija
(+371) 29779363
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPress releases

Statistics:
Fully viewed : 7898
Showed in search results : 19837
View in catalog : Press releases


Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Līva***, hotel
Līva***, hotelHotel in the centre of Liepāja City. We offer 111 rooms for suites, business, standard and economy class conveniences. Restaurant "Upe" offers healthy and hefty buffet breakfast, business lunch and romantic dinner.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, guest house
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, guest houseA guest house is 7 km from the centre of Valmiera (Koceni) and 12 km from the skiing track in Baili. Warm places for sleeping, delicious breakfast, transport to Baili and back.
Madaras, recreation house
Madaras, recreation houseA holiday house at the lake Usma.
RENT A CAMPER, car rental
RENT A CAMPER, car rentalCamper and trailer rent. Travellers are fond of the comfortable and mobile car houses and are very famous in all around the world.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
HBH Juozo alus , recreation centre
HBH Juozo alus  , recreation centreToday from 700 to 1200 people may relish Juozo beer and relish the excellent cuisine inside and outside at the same time.
Reiss, car service
Reiss, car serviceUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Visi banneri