Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Latvijas ārstu biedrības sabiedrība

Skolas iela 3, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67220675
 
AllOffers
Products, services, keywordsStandartization and certification

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaWe make ethnographic costumes, sewing and embroidery for collectives and individual customers.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiWedding invitations, place cards, menu, personalized champagne, wedding garters, wedding ring bearer pillows etc wedding accessories. High quality handmade.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWe produce:
- unique wooden decorative wall panels,
- facade finishing panels made of plywood, which is an ideal solution for finishing buildings and rooms.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
FINLAT
FINLATConsumer loan, Loan refinancing, Refinancing, Loan against real estate pledge, Loan against car pledge, Loan for car purchase, Car leasing, Loan for companies, Loan for starting a business, Loan for debt repayment, Farmer loan, Factoring/invoicing, Financing of development projects, Interesting IT financing of start-ups, Loan against real estate pledge.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
JS WoodMagic , woodworking
JS WoodMagic , woodworkingKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Visi banneri