Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

DEZOO IU

Brīvības iela 258a, Jēkabpils, Latvija, LV-5201
(+371) 29435373
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsSanitary services

Statistics:
Fully viewed : 7100
Showed in search results : 28927
View in catalog : Sanitary services


Iron Design, SIA
Iron Design, SIAThe advantages of forged metal products are originality, unique shapes, aesthetics and undoubtedly luxury that will last for years. Nothing else will make your house, garden, apartment or office as original and luxurious as forged metal products.
Rakstā, store
Rakstā, storeEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Lobes krogs, guest house
Lobes krogs, guest houseLobes pub. A cafe - till 50 people, a banquet hall - till 150 people, rooms, a bathhouse - till 20 people.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Bathhouse construction, projecting, building, Chinese and Italian mosaics, individuals orders, all types of steam bathhouses, real Russian bathhouses, furnaces and fire places.
Rojas rodes, holiday house
Rojas rodes, holiday houseRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Bekiški, guest house
Bekiški, guest houseMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Anemones, glamping
Anemones, glampingGlamping Anemones is a new recreation place in Plienciem 900m from the sea. The glamping is located in a pine-covered, green, blooming area. Nearby: walking trails with blueberries, lingonberries and mushrooms. The glamping is equipped with a kitchen area, where you will find a refrigerator, dishes, induction cooker, microwave oven, coffee machine. The cabin has a shower, toilet, air heat pump (the temperature can be cooled or heated), pellet fireplace.
Visi banneri