Pie lielās karotes, cafe

Products, services, keywords
Map
    Granda, joinery
    Granda, joineryJoinery work of the company Granda. Stair manufacturing, installation; furniture manufacturing; oak beer barrels; bathhouse tubes and hot tubes; wood baths.
    Rīgas Logi, doors and windows
    Rīgas Logi, doors and windowsMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
    Lauvas Tūrs Transports, SIA
    Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
    Vilnis Lejnieks
    Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
    Jaunogres nams, holiday house
    Jaunogres nams, holiday houseRooms for banquets, rest and seminars - a room with a fire-place for 36 persons. A bathhouse, a swimming pool with a stream and filtered water.Tennis courts, table laying for guests, satellite. A special offer for two persons- 30 Ls in working days.35 kilometres from Riga.
    Jaunsvelmes, guest house
    Jaunsvelmes, guest houseJaunsvelmes. Possibility to feel the nice recreation, organizing school leaving and other events for 80 guests in silent, green nature place.
    Arre, metal working
    Arre, metal workingARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
    KMH kvadraciklu un motociklu noma
    KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
    D.C.S. SIA, moving services
    D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
    Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
    pārvietošana, pārcelšana.
    P. Čerņavska keramikas māja
    P. Čerņavska keramikas mājaExhibition visit. Participation. Ceramic souvenirs.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma