Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Pupu Lounge, bar

Mārstaļu iela 14, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67220732
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBars

Statistics:
Fully viewed : 8446
Showed in search results : 18635
View in catalog : Bars


Lilaste, leisure complex
Lilaste, leisure complexClean and fresh forest air, picturesque lake, recreation facilities both on the shore and on water, comfortable rooms – we have everything for wonderful recreation.
Malvīne, guest house
Malvīne, guest houseMalvīne. Holiday house at Ciriša lake. From the lake there can be seen Aglona basilica. Bathhouse, banquet hall, places for tents.
Ārijas stādaudzētava, tree nursery
Ārijas stādaudzētava, tree nurseryĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Jaunzemi, country yard
Jaunzemi, country yardLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Komforts, plumbing and heating salon
Komforts, plumbing and heating salonThe main business activity of the company EVA-SAT is retail and wholesale of high quality sanitary and heating technique.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinic
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinicPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Stieress, camping
Stieress, campingCamping Stieress offers 4 room and 2 room accomodatoins, places for tents. In camping there is possible to eat delicious meals in cafe. Well equipped showers and toilets, 400 m - the sea.
Rojas rodes, holiday house
Rojas rodes, holiday houseRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Relaxation and health centre “Imantas” offers rehabilitation and relaxation near one of the most beautiful and green places in Latvia – Jurkalnes steep bluff seaside in Courland. Beautiful nature surroundings relax and have the healing power by itself.
Visi banneri