Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Permanent  Master

Permanent Master

Dārzaugļu iela 1 - 110, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 28808806
(+371) 67544160
Monday10:00 - 17:00
Tuesday10:00 - 17:00
Wednesday10:00 - 17:00
Thursday10:00 - 17:00
Friday10:00 - 17:00
Saturday11:00 - 14:00
Sunday -
Juristische Person : SIA «PERMANENT MASTER»
Registration number : LV40103259617
Legal address : Cēsu iela 31/1, Rīga, LV-1012
Bank : AB "Swedbank" HABALT22
Account number : LV77HABA0551026927577
FotoTeksts
permanent make up
Akreditēts, specializēts mācību centrs Permanent Master piedāvā apgūt permanentā meikapa meistara kvalifikāciju. Tiem, kuri vēlas ne tikai paši būt skaisti, bet arī veidot skaistumu sev apkārt. Meistara darbs savieno divas unikālas lietas – mākslinieku un matemātiķi. Nepieciešams izprast sava klienta izteiksmīgumu un pēc tam to precīzi uzzīmēt ar juveliera smalkumu. Šo un daudz ko citu noderīgu kvalitatīvām zināšanām jūs varat iegūt mūsu mācību centrā PERMANENT MASTER. Kurss ilgst 160 mācību stundas Nodarbības notiek gan individuāli, gan nelielās grupās Tiek apgūta teorija un tad notiek praktiskās nodarbības Sākuma procedūras notiek uz manekena, pēc tam uz modelēm Kopumā tiek veiktas apmēram piecdesmit procedūras pasniedzēja vadībā Modeļus piedāvā centrs, kā arī paši modeļi apmaksā procedūras cenu Audzēkņi saņem 30% no šīs vērtības Apmācību laikā centrs nodrošina ar nepieciešamajiem materiāliem un aparatūru Nepieciešamos materiālus un aparatūru var arī iegādāties pie mums Pēc kursu pabeigšanas, tiek izsniegts diploms un sertifikāts latviešu un angļu valodā Pēc kursiem iespējas apmeklēt bezmaksas seminārus pie mums Ir iespēja piedalīties skaistumkopšanas izstādēs un pārstāvēt mūsu salonu Pēc kursiem palīdzēsim iekārtoties darbā labākajos salonos, pašiem talantīgākajiem piedāvāsim strādāt salonā Permanent Master. Medicīniskā izglītība nav obligāta, bet tiem, kuriem tā ir, piemērojam 10% atlaidi mācībām.
Pārdod Dāvanu karte no PERMANENT MASTER
Подарочная карта от PERMANENT MASTER - прекрасный подарок Вашей подруге, маме, коллеге или просто хорошему человеку. Вы можете сами выбрать ее номинальную стоимость. Доставка возможна курьером или по почте. Дополнительная информация об услугах на сайте. Dāvanu karte no PERMANENT MASTER - lieliska dāvana Jūsu draudzenei, mammai, kolēģei vai vienkārši labam cilvēkam. Jūs varat paši izvēlēties kartes nominālo vērtību. Ir iespējama piegāde kā ar kurjeru, tā arī pa pastu. Papildus informācija par pakalpojumiem ir pieejama mājas lapā.
Pārdod Permanentās makijāžas likvidēšana
Выведение некачественной процедуры перманентного макияжа (также татуировок). Процедура выведения перманентного макияжа, которая в корне отличается от лазерного метода. Принципиальным отличием является уникальный биохимический процесс, направленный на извлечение красящего пигмента, а не его дробление. Приемущества метода: удалению подлежат любые цвета пигмента, любые типы пигмента независимо от размера его частиц. Это простой, эффективный и менее травматичный метод. Удаление перманентного макияжа или небольшой татуировки занимает менее часа. Также это сравнительно недорогой и менее болезненный метод (особенно в области лица) по сравнению с лазером. Для удаления достаточно 1-2 процедур, для осветления цвета пигмента (краски) – одной процедуры. Процент успешно выведения перманентного макияжа (татуировок) - 99,9 %. Nekvalitatīvās permanentās makijāžas (arī tetovējumu) izvešana. Permanentās makijāžas izvešanas procedūra, kas savā pamatā atšķiras no lāzera metodes. Principiāla atšķirība ir unikālais bioķīmiskais process, kas ir vērsts uz pigmenta izvešanu, nevis tā drumstalošanu. Metodes priekšrocības: izvest var jebkuras pigmenta krāsas, jebkurus pigmenta tipus neatkarīgi no tā daļiņu izmēra. Tā ir vienkārša, efektīva un mazāk traumatiska metode. Permanentās makijāžas vai neliela tetovējuma izvešana aizņem mazāk par stundu. Šī metode salīdzinoši ar lāzera metodi ir arī nedārga un mazāk sāpīgāka (īpaši uz sejas). Pilnīgai izvešanai ir pietiekami ar 1-2 procedūrām, lai padarītu pigmentu (krāsu) bālāku, pietiek ar 1 procedūru. Permanentās makijāžas (tetovējumu) izvešanas procents - 99,9 %.
Pārdod Aprīkojums permanentai makijāžai
Предлагаем различные аппараты, пигменты, вспомогательные материалы для выполнения процедур перманентного макияжа, а также средство для выведения некачественного перманентного макияжа (также татуировок). Все оборудование и пигменты соответствуют требованиям и стандартам ЕС. Piedāvājam dažādus aparātus, pigmentus, palīgmateriālus permanentās makijāžas procedūru izpildei, kā arī līdzekli nekvalitatīvās permanentās makijāžas (arī tetovējumu) izvešanai. Viss aprīkojums un pigmenti atbilst ES prasībām un standartiem.

GRANITE, IK
GRANITE, IKThe company Granites specialized in grave improvement. We manufacture, sell and install grave monuments, grave curbs, grave fences, as well as offer the creation of grave memorials. We offer to improve the grave site by landscaping and / or restoration.
Villa Avoti, guest house
Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Azarkrosti, guest house
Azarkrosti, guest houseAzarkrosti is in picturesque place, on the bank of Adamova lake. On the first floor there is a banquet hall with a fireplace till 30 persons.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Medus veikals, store
Medus veikals, storeAssortment: More than 30 varieties of honey collected in the apiaries of Latvia, food supplement with honey, ointments of beeswax, candles of 100% beeswax, products of beekeeping (pollen, propolis, royal jelly and other), beekeeping equipment, bee
Bieriņi, country house
Bieriņi, country houseA well appointed old-style house with a fireplace, kitchen un garden. Hunting trophies, playing fields, fishing in in stocked poinds. Ideal conditions for lovers of tranquility.
Improvement, SIA
Improvement, SIALandscaping. Paving and paving services. Delivery of bulk cargo (gravel, sand, dolomite rubble, black earth). Tractor services. Earthworks. Road construction.
Leonīda Krāsnis, furnace mason
Leonīda Krāsnis, furnace masonStoves for bathhouses, houses and garden hearths. Real Russian bath-stoves. Ovens for baking, cooking, stewing. The size and appearance of stoves are changed according to customer wishes, in coordination with the interior.
Kunči, guest house
Kunči, guest houseGuest house Kunči. For your recreation and entertainment hall with fire place (45 persons), bathhouse, platform for organization of festivities, bower for picnic.
Laimes ligzda, leisure complex
Laimes ligzda, leisure complexLaimes ligzda. We offer romantic log building, nice Vidzeme landscape, country bathhouse with swimming pool and delicious meal, fire place till 30 places, bathhouse and cozy rooms. We are waiting for you in winter, Žagarkalns.
Visi banneri