Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

Krišjāņa Valdemāra iela 20 - 4, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67282229
(+371) 67285644
(+371) 26372446
(+371) 67284663
 
AllOffersMap
Description

Klīnika ALma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991.gadā, tās dibinātājs un vadītājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas ģimenes ārstu asociāciju).

Šobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.

Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem.

Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, sekojoši Jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā seciālista negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās.

OffersProducts, services, keywordsOutpatient medical aid    Ārsti       Ķirurgi       Acu ārsti       Ģimenes ārsti       Endokrinologi       Imunologi       Neirologs       Dermatologi       Neiroloģija       Ultrasonography    Gynaecology, prenatal treatment    Home visits    Elektrokardiogramma    Slimības lapas    Šoferu izziņas    Ieroču izziņas    Ārstnieciskais pedikīrs Medicine    Recepšu medikamenti Dentistry, mouth hygiene    Dentist    Zobu higiēnisti Massage Compulsory health checkup
Map

Statistics:
Fully viewed : 49154
Showed in search results : 934724


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Vegetarian foods, food products
Vegetarian foods, food productsVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Astroselena, education center
Astroselena, education centerThe training at the Astroselen Education Center is suitable for both those who want to obtain a professional higher education in astrology, as well as those who want to understand this interesting science for their personal needs by learning the art of interpreting different horoscopes.
Latroof Ltd, SIA, roofing surfaces
Latroof Ltd, SIA, roofing surfacesLatroof. Roof covering materials, metal tiles, profiled lathes for roof and walls. Bitumen tile roofs, polymer-bitumen roll materials.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseActive leisure, Skiing and snowboarding Mountain ski tracks, Cross-country skiing, Winter equipment rental, Ski instructors, Accommodation
Zanzibāra, camping
Zanzibāra, campingKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Mārcienas muiža, SPA hotel
Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas country seat. SPA complex, bathhouse, lodgings for night, conference and banquet halls, recreation in nature.
Annas, gathering house
Annas, gathering houseAnnas. Nice interior made of natural materials, which gives you possibility to spend nice time in cozy atmosdphere with log house and terrace and to have nice bathing in nice bathhouse heated with firewood.
Visi banneri