Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Silakalnes frizētava

Skola, Ēdole, Ēdoles pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3310
(+371) 63345201
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsHairdressers

Statistics:
Fully viewed : 5677
Showed in search results : 41528
View in catalog : Hairdressers


Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAWe install films in industrial, industrial premises, offices, shops, hotels, kindergartens, schools and other government institutions, private houses and apartments, everywhere there is glass and glass products.
Arkadia, SPA hotel
Arkadia, SPA hotelHotel-Spa Arkadia. Hotel, SPA center, saunas, jacuzzi, swimming pool, bistro, restaurant, conference halls, banquets and celebrations, billiards, rest with children
Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, active tourism centre
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, active tourism centreActive all year round! Ozolkalns offers leisure opportunities and accommodation in the Gauja National Park, near Cesis. In the winter, there are ski and snowboard trails that reach a length of 500 meters. The hill is equipped with a chairlift and two anchor lifts, equipment rental and instructor services are available.
Cīrulīši, health and recreation centre
Cīrulīši, health and recreation centreRooms for celebrations, rooms for conferences, seminars, a hotel, bathhouses, jacuzzi, active rest and children campsites.
Bekiški, guest house
Bekiški, guest houseMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Dridži, recreation and sports complex
Dridži, recreation and sports complexRecreation complex Dridzi is made with a help of SAPARD programme support, in 2003 it was the biggest country tourism project in Latgale. Our aim was to popularize tourism in Latgale, providing wide recreation possibilities in the region.
Visi banneri